Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Carine, ik ben geboren in 1968 als enig kind in het gezin.

Mijn Mama ging in mijn kindertijd zo een keer of 2 per jaar langs bij een kaartlegger. Zodus was het occulte zeker niet vreemd voor mij.

Ik werd in mijn kindertijd vaak gepest, waardoor mijn zelfvertrouwen niet top was. Dus ik heb wel geleerd dat je in het leven soms moet vechten om ergens te komen in u leven.

Naarmate ikzelf ouder werd kwamen er mensen op mijn pad die ook bezig waren met het spirituele. Zo kwam ik in het jaar 2001 in contact met een vzw, waar ik veel nieuwe dingen leerde kennen. Ik kwam daar in contact met meditatie. Dit was voor mij een openbaring, door op regelmatige basis te mediteren begon ik ook te evolueren. Ik leerde daar ook andere mensen kennen, en zo kwam ik in contact met reiki.

In 2006 heb ik dan mijn eerste cursus reiki gevolgd. Daarna zijn er nog 3 cursussen gevolgd. In 2008 ben ik dan begonnen om reiki te geven aan vrienden en familie. Ondertussen volgde ik op regelmatige basis een cursus zoals lenormand, numerologie, ik merkte ook dat ik veel begon aan te voelen.

Corona heeft me een duw in de rug gegeven om mijn hart te gaan volgen. Ook door de kaarsen op mijn pad te komen, kon ik niet anders dan zelfstandig worden. Zodat ik mijn licht kan uitstralen naar iedereen. Ik wil ook mensen gaan ondersteunen in hun evolutie met mijn intuïtief schilderen.

Iedere dag ben ik nog steeds dankbaar voor de mensen die mij lessen of evolutie brengen.

Mijn dank gaat ook uit naar Pieter van www.pilot-it.be voor de aanmaak van mijn website.