Het verhaal achter de kaars.

Het verhaal achter de kaars.

Ik Carine kreeg regelmatig onder de morgen net voor het wakker worden boodschappen door van mijn mama. Doordat deze regelmatig kwamen en ik ze niet altijd volledig begreep, belde ik mijn vriendin Veronique. (Veronique heeft namelijk de laatste wens van mama verwezenlijkt)

Wat bleek mama gaf haar dezelfde boodschappen door. Onze vraag waarom dit gebeurde was niet meteen duidelijk. Dus lieten we dit los. Maar als je iets los laat en het komt terug naar u is het voor u bedoeld. Wat ook zo was, we kregen meer duidelijkheid dat de boodschappen gingen over dat we samen een kaars moesten maken. “Want we kregen steeds straal jullie licht uit” Dus kwamen we samen om alles eens te bespreken, we wilden ze dan ook haar naam geven (Maria) ter nagedachtenis aan wie ze was.

Zo is dus onze Moeder Maria kaars geboren op 21/12/2020 Deze moest wel ingestraald worden met de energie van Onze Lieve Vrouw van Lourdes Frankrijk. Wat de eerste keer moest gebeuren op 7/01/2021 Mama en papa hun huwelijksdag. Veronique maakt de kaars en ik straal de energie in.

Ik had een hele mooie band met mijn mama. Zij was een lieve warme vrouw een echte moeder. Ze zou ooit wel tekens geven zei ze altijd ten tijde van haar ziekte. Zo was het dus 6 jaar na haar overlijden inderdaad Ze is niet meer in de fysieke vorm bij ons, maar voor altijd in ons hart. Deze kaars heeft een zalige energie.